Copyright/Ophavsret

Ophavsrettighederne til alt materiale på dette web site somewhere.dk på Internettet tilhører Jens K. Winbladh & Nanna Winbladh med mindre andet er angivet.

Ophavsretten til det publicerede materiale følger den til enhver tid gældende lov om ophavsret.

Det er således ikke tilladt at kopiere materiale, fotos og lign. fra denne website uden tilladelse, se dog nedenfor.

Brug af oplysninger fra somewhere.dk

Du må gerne udprinte enkelte kopier til din egen private brug. Denne adgang gælder alene fysiske personer.

Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til din egen personlige brug inden for husstanden, jf. ophavsretslovens § 12.

Artikler forfattet af webmaster kan frit citeres til ikke kommerciel brug, for-udsat kilde og eventuel fotografier tydeligt angives med somewhere.dk's copyright signatur (© somewhere.dk 2009).

Yderligere anvendelse kræver udtrykkelig aftale med somewhere.dk. Nærmere aftale om brug af artikler, foto etc. skal ske med webmaster på jens@somewhere.dk

Utilsigtet brug

Gengivelse af fremmede billeder og artikler på somewhere.dk sker med tilladelse fra ophavshaverne, i de tilfælde hvor der ikke er tale om åbne kilder.

I nogle tilfælde er ophavshaverne ukendt eller umulige at opspore, hvorfor enhver gengivelse af materiale, arkiver, fotos og lign. til hvilke der ikke er indhentet nødvendig tilladelse, derfor er utilsigtet.

Såfremt du mener, der er materiale her på siden, der tilhører dig, bedes du derfor kontakte webmaster på jens@somewhere.dk

See this page in english here!


In English

Valid HTML 4.01

Valid CSS

Call me!