Frontpage Om projektet Samarbejdspartner Om hjortene Om yest produkterne Links Billeder fra projektet
Presse omtale Kontakt data

Man skønner at der er en forårsbestand på 7.000-8.000 krondyr og en midsommerbestand på 10.000-12.000. Hvert år skydes der ca. 2.800 krondyr i naturen.

Her er lidt blandede billeder fra projektet i Vejers Plantage.
Klik på billederne for at se dem i fuld størrelse.

 

 

 

 

 

DMU bilen punkterede Subaru'en punkterede Ingen adgang Nanna skovler Nedspisning
  Punktering i DMU bilen, desværre er der nogen der har taget reservehjulet, så er det godt man kan låne et af den lokale skovfogde.   Punktering med vores egen bil. Selv om man har reservehjulet, så tager det tid at fikse det.   Nogle dage er der meget militær aktivitet, så er det begrænset, hvor man må opholde sig.   Nanna hjælper til med at skovle sand til arenaen, fra en noget fyldt DMU bil.   Kronvildtet ødelægger en stor del af træerne i Oksbøl, ved at spise af dem.    

Roerne hugges over Rådyr skubber roerne At hælde MOTA op TVSyd på besøg Kronvildt hår
  Roerne skal hakkes for at få dem til at dufte mere, således at de tiltrækker hjortevildtet ekstra meget.   Råvildtet har det med at skubbe rundt med roerne når de spiser dem, det efterlader et sjovt spor i sandet.   MOTA afmåles i den rette mængde, for så at blive suget op i svampen som stoppes ned i beholderen.   TV-Syd lavede et interview en af dagene, det kan ses her!   Krondyrene sætte hinanden på plads, specielt når der skal spises. Oftes ses der hår totter ved arenaerne.    

 

Grævling spor Kronvildt tæt på Arena Pansret mandskabsvogn Beholderne
  Grævling spor kommer tit på arenaerne, det virker som om at de synes roer smager godt.   Ofte er det muligt komme tæt på kronvildtet, specielt når man ved, hvordan man kan snige sig ind på det. Her har de dog opdaget mig, (vinden skiftede desværre)   En arena med roer og majs. I baggrunden kan man ane infomations skiltet.   Nogle dage er der den helt store krig omkring en. Så skal man bare holde sig væk.   Beholderne hvor duft emnerne placeres i.    

Fodring Musespor
  Fodring sker typisk hver 3-4 dag, selv i hård frost og - regn. Spanden bruges til at transporter majs og roer.   Musene har gavn af arenaerne, mange steder se man en "musesti" fra majsene på arenaenet til et hul under et træ.                

 

 

Line